Interview med Claire Ross-Brown omkring sundhed

BetterWing bringer her et interview omkring sundhed med den skønne Claire Ross-Brown, som ud over at være skuespiller, model, sanger og forretningkvinde også er en af BetterWing’s fantastiske ambassadører. Læs med her og find ud af hvad sundhed betyder for Claire, hvad hun har gang i for tiden, hvordan hun holder sig i form samt få Claire’s bedste sundhedstips.

Hvad har du af projekter for tiden?
Lige nu er jeg mest fokuseret på min business karriere. Jeg er partner i et Executive Search company (Head-hunter) inden for bank og finansverdenen – noget som jeg startede med i en meget ung alder. Jeg var 21 år, da jeg arbejdede med at hjælpe banker såsom Goldman Sachs og Lehman Brothers med rekruttering. Jeg elsker at være skuespiller, men det er også dejligt at kunne bruge sin hjerne på en anden måde.

Jeg tager jobs som skuespiller, når der kommer noget op, og jeg laver stadigvæk mange voice overs hver uge. Jeg fungerer også som konsulent for forskellige virksomheder, hvilket jeg også synes er skønt.

Claire Ross-Brown

Claire Ross-Brown laver også andre ting ved siden af sin skuespillerkarriere.

Er du god til at passe på dig selv?
Ja! – jeg elsker massage og at få manicure på Clinique Belnature – det sted hvor jeg slapper af. Jeg elsker også at læse – jeg elsker Harvard Business review, hvilket jeg synes er fascinerende, og samtidig elsker jeg også at læse alle former for forskellige bøger, lige fra romantik til biografier. Jeg elskede Michael J Fox og Lance Armstrong’s bøger – meget inspirerende!

Hvad er sundhed for dig?
At løbe er helt sikkert nummer et på min liste. Jeg prøver også at drikke så meget vand som muligt. Jeg tror på, at chokolade er en del af min sundhed, da det helt ærligt gør min dag til en god dag 🙂 Jeg elsker at spise min chokolade og mine kiks midt på morgenen eller eftermiddag – meget engelsk – men jeg elsker det, og ser på det som en del af mine daglige sundheds godbidder. Hvis det er muligt, slutter jeg altid min dag med masser af grøntsager og protein. Mindfulness er også en del af min sundhed, sammen med at få en ugentlig kop kaffe med en af mine veninder.

Hvordan holder du dig i form?
Jeg prioriterer min træning – jeg løber 4-5 gange om ugen og prøver at dyrke yoga og bokse en gang om ugen med min træner Ashira. Jeg dyrker også mindfulness. En af mine bedste venner ‘Henning Daverne’ inspirerede mig meget for mange år siden til at komme i gang med det, og endelig startede jeg, for et års tid siden, med at gøre det hver dag – det gør en kæmpe forskel i mit liv. Jeg elsker også massage og får manicure ved Clinique Belnature, hvor jeg rigtig kan slappe af.

Claire Ross-Brown bokser

Claire holder sig i form b.la. ved at bokse. Her med sin træner Ashira i baggrunden.

Hvordan kunne en normal uge se ud for dig, med hensyn til motion?
Mange gå og løbeture.

Hvad gør du for at undgå stress i en hektisk hverdag?
Mindfulness – igen, inspireret af Henning Daverne her fra Denmark og Andy Puddicombe’s ‘Headspace’ fra UK (se hans TED Talk her). Både Henning og Andy har en helt fantastisk tilgang til Mindfulness, og hvordan man indarbejder det i ens hverdag.

Går du op i, hvad du spiser, eller spiser du bare, det du har lyst til?
Jeg elsker min chokolade, og jeg spiser det hver dag sammen med kiks – jeg spiser stort set hvad jeg har lyst til, og når jeg har lyst. Jeg spiser lidt af gangen men ofte. Jeg bryder mig ikke om, at spise store måltider, og jeg kan godt lide at spise lette måltider sidst på dagen. Jeg elsker også en god salat.

Har du en svaghed for noget usundt, og hvad?
Chokolade og kiks er mine to favoritter i hele verden – jeg kunne spise det til morgen, middag og aftensmad 🙂

Hvad er dine bedste sundheds tips?
Et glas vand, når du vågner. Altid at få noget af det man holder af hver dag. Tag aldrig en detox kur eller andre åndsvage diæter hvor du kun skal spise bestemte ting. Bare spis det du vil i moderate mængder og lyt til din krop – den vil fortælle dig hvilke fødevarer, der er godt for dig og hvilke fødevarer du skal holde igen med. Brug ti minutter på at meditere, mindst hver dag.

 

Vi er rigtigt glade for, at du læser med på vores blog. Hvis du løbende vil informeres, om hvad der sker på bloggen så meld dig til her.

Dette interview er lavet af Kasper Valentin.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *