Interview med clairvoyant og healer – Luna Glavind

Dette er et BetterWing interview med Luna Glavind, der er clairvoyant og healer.

Læs bl.a. hvorfor Luna har valgt at arbejde med clairvoyance og healing, hvilke typiske klienter hun møder, hvilke problemer de typisk har samt hvad hendes bedste sundhedsråd er.

Hvorfor har du valgt at arbejde med behandling?

Luna Glavind Clairvoyant, medie og healer

Luna Glavind, Clairvoyant og healer behandler både mennesker og dyr.

Jeg har valgt at arbejde som Clairvoyant og Healer, fordi jeg ikke kan lade være, det er det mest naturlige for mig at arbejde med. Samtidig med at jeg ser andre mennesker udvikle sig, vokse, blive gladere og finde mere fred med dem selv, så giver det mig utroligt meget, både taknemmelighed og udvikling til mig selv. Der er tit en lære i alle de skønne mennesker, der kommer i min praksis. Hele mit voksenliv har jeg arbejdet med mig selv, og kombinationen med den spirituelle verden har givet mig det sidste, og det gør, at jeg kan arbejde med alle emner som folk kommer med. At fordybe sig i spiritualitet, er at lære os selv at kende, komme ind til kernen af ægte glæde, den der ikke er afhængig af andre. Jeg elsker at komme ind i en stald og se heste kigge nysgerrigt på mig, de vil alle gerne igennem med noget, og den taknemmelighed og glæde de viser efter, at jeg har videregivet deres beskeder til deres ejere.

Hvilke behandlingsformer arbejder du mest med?

Det jeg arbejder mest med er igennem clairvoyance, at give mennesker budskab fra den åndelige verden til det liv de lever, som de gerne vil ændre, de sidder fast i evt. med meget konflikt indvendig som udvendig. Det gør jeg både med clairvoyance, igennem telefon eller en sitting i min praksis. En clairvoyance giver afklaring, indsigt og redskaber til at se tingene på en ny måde, så man kan komme til at handle på en ny måde. De færreste er bevidste om, hvordan de bruger deres vilje.
Jeg kører ud og er medie for menneskers dyr, heste, katte og hunde. Når deres dyr har en adfærd, som de er i konflikt med, eller de er syge, så ringer de til mig og beder om hjælp. Det hænder, at det er aktivitet i huset i form af ånder, men tit er det fordi dyrene reagerer på at deres ”ejere” har angst, uro, stress og uhensigtsmæssige mønstre. Dyrene giver stof til personlig udvikling. Det er tit healing i sig selv, når budskabet er givet og modtaget, så slapper dyrene af.
Ud over at arbejde med healing og samtale, så underviser jeg en del. Workshops og uddannelse som Reikihealer på hold og i solo forløb.
En healing med samtale kan handle om alt lige fra stress, smerter, depression til fertilitet. Det som fylder mest i ens liv lige nu fylder for meget, så man har glemt sig selv. Det bliver vendt til det som er vigtigst, kontakten til glæden og fred indeni.

Hvilke type kunder kommer typisk til din klinik?

Mine kunder er typisk kvinder, men også nogle mænd. Alderen ligger imellem 18-60 år. Der er mennesker, der er helt nye i den spirituelle verden, og dem som har været i den i mange år. Fælles er, at de gerne vil udvikle sig, vende kaos til fred.
Clairvoyance gives ofte til kvinder, der vil have svar på kærlighed, job, børn, hus osv.
Tit så har folk prøvet alt andet inden for det offentlige, men det har ikke hjulpet til, at de er blevet glade og smertefrie, de har ikke lært at vende tingene til et andet lys.

Hvordan efteruddanner du dig?

Jeg har de sidste 7 år brugt et træningsprogram til sindet, der hedder ”Et kursus i mirakler” det er øvelser jeg starter hver dag med, og meditation som holder mig opdateret til mit arbejde.
Lige nu er der ikke flere uddannelser på programmet heller ej efteruddannelse i mit arbejde, så det er vigtigt, at jeg vedligeholder mig selv med meditation og dyb kontakt med den åndelige verden, lytter til vejledning for mig selv.

Er du i netværk med andre behandlere?

Jeg er i et privat netværk af andre behandlere, hvor vi gerne henviser til hinanden.

Hvordan opdagede du BetterWing?

En annonce på facebook i en af grupperne fik mig nysgerrigt til at klikke på BetterWings side, og det er jeg da glad for, jeg oprettede mig straks.

Arbejder du med forløb i forhold til dine klienter?

Jeg tilbyder forskellige forløb, det kan være et healings forløb. Healing udover at man slipper, det som man er klar til at slippe, afstressende, afbalancerende, er en mental støtte i 2 uger og derfor godt til forløb hvor mønstre vil ændres, smerte slippes og bevidstheden øges.
I forbindelse med at jeg tilbyder Reikihealings uddannelse, så tilbyder jeg også et soloforløb, hvor uddannelsen er mere fokuseret på lige den undervisning, som vedkommende har brug for til sin spirituelle udvikling. F.eks. dyrekommunikation.
Har man modtaget en clairvoyance i telefon eller sitting, får de tit noget de kan arbejde med til udvikling, der kan de få et forløb over telefonen. Når der er noget, der presser mere på, end de lige kan overskue, så kan de sende en sms, og vi aftaler, hvornår de ringer og får tingene vendt, så de igen kan se det i et andet lys.

Hvilke problemer har de klienter, der kommer til dig typisk?

De fleste, der kommer til mig, vil genoprette kontakten til deres selv eller udvikle den. Rigtig mange mister kontakten med sig selv og bliver stresset i deres hverdag, fordi de er styret af overbevisninger i deres ubevidsthed. Jeg gør dem bevidste, og hjælper dem med at slippe overbevisningen.
Det er særligt sensitive, der ikke kan styre den ydre stimuli, de oplever at blive udsat for.
Mange klienter er hesteejere, der ikke forstår deres hest, og synes den er svær at samarbejde med, eller katte og hundeejere der er frustreret over deres dyrs adfærd.

Har du et godt råd til andre vedr. sundhed?

Mit bedste råd til at holde sig sund er meditation. Hver dag så gå i en dybere kontakt med dig selv og lyt til din indre stemme, den der ved bedst, i stedet for den der larmer i dit tankemylder. Hele vores livsopfattelse er baseret på hvilket tankesystem vi vælger, om det er frygten/larmen/egoet eller glæden/roen og kærligheden. Valget påvirker vores celler enten i den en eller den anden retning. Drop ideen om at noget kan være din skyld, og at du ikke er god nok, accepter dig selv som værdig til kærlighed.

Tak til Luna for dette interview. Luna er også oprettet på BetterWing, du kan se hendes profil her – Luna Glavind

Vi er meget glade for, at du læser med på vores blog. Hvis du løbende vil informeres, om hvad der sker på bloggen så meld dig til vores nyhedsbrev.

Dette interview er lavet af Kasper Valentin.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *