Interview med en sælger af medicinsk cannabis.

BetterWing bringer her et interessant, åbent og ærligt interview med Claus Moffe Nielsen, en dansk sælger af medicinsk cannabis. For at finde ud af hvem det er, som sælger medicinsk cannabis og hvorfor han gør det, har vi sendt ham nogle spørgsmål. Svarerne bringes her uredigeret.

Hvis du vil vide endnu mere om hvad medicinsk cannabis er, så læs her.

Cannabis chokolade i dåse

Cannabis chokolade i dåse

 

Hvem køber cannabis, er det bestemte typer?

De fleste af vores kunder er over 30 år, og jeg vil tro at 70 % af dem er kvinder, vores yngste kunder er 22-23 år, og vores ældste er 84 år.

Hvilke problemer er din erfaring, at folk bruger cannabis imod?

Det er meget forskelligt, 10 % af vores kunder bruger det i kampen mod kræft, resten bruger det til div. smerter såsom fibromyalgi, gigt, diskusprolaps, migræne, psoriasis og pt. er jeg i gang med et forsøg med en med sklerose (han sidder i kørestol), han får alt det olie, han mener, han har brug for, og det forsøg har vi pt. aftalt kører i et år.

(hvis du vil snakke med ham kan du godt komme til det)

Hvornår havde du første gang kendskab med cannabis?

Første gang jeg prøvede cannabis var i form af hash, det er vel 25 år siden, og så har jeg prøvet hash to gange mere. Sidste gang er vel ca. 15 år siden, men jeg bryder mig ikke om at være skæv, så det stoppede jeg med.

Hvorfor begyndte du at producere cannabis produkter?

Det er en lidt længere historie, jeg skal prøve at gøre det kort.

Før jeg viste, der var noget, der hed cannabisolie, undersøgte jeg hvilken virkning cannabis havde på folk, fordi jeg på det tidspunkt var meget liberal, og ville have argumenter for at lade folk gøre med deres egen krop, hvad de ville.

For 1,5 år siden fik vores datter på 17 år konstateret brystkræft, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle overtale hende til at tage cannabisolie (også kendt som THC-olie). Vi tog på Christiania og købte det første, men jeg syntes ikke konsistensen var, som jeg havde set på nettet, og da jeg producerer min egen sprit, så tænkte jeg “Det kan jeg sku også lave”, så købte jeg for 5.000 kroner topskud og forsøgte.

Jeg fik en meget fin tyk olie, som jeg gav min datter, hun blev erklæret rask 5 måneder senere, og så stod jeg med 20 ml olie, til en værdi af 8-10.000 kroner,- så i stedet for at smide det ud ville jeg sælge det. Det gik meget nemt, og dem der havde købt ringede tilbage og spurgte, om jeg ikke havde noget mere, nu havde de nemlig ikke ondt mere.

Det var det, der fik os i gang.

Bruger du selv cannabis og hvorfor?

Da jeg havde lavet det første olie, ville jeg afprøve det på mig selv, inden min datter skulle indtage det, og her fandt jeg ud af, at mine gigtsmerter forsvandt.

Er du ikke bange for at blive taget for at sælge cannabis?

Man tænker da over det, men i mine øjne så er der forskel på, hvad der er rigtig, og hvad der er lovligt. I mine øjne så står liv over loven.

Men vi har i familien naturligvis snakket om, hvad der kunne ske, hvis der var nogen, der anmeldte mig, men det er ikke noget, jeg bruger mange kræfter på.

Jeg får dyrket vores egne planter, og jeg producerer den sprit, vi bruger til at trække olien ud af planten på, så jeg ved at vores produkt er fuldstændig rent, og hvis jeg ikke producerer det, så skal de mange med div. sygdomme finde en anden producent, og man ved ikke hvordan andre producerer.

Hvad er dit forhold til cannabis i dag?

Jeg har et meget roligt forhold til cannabis, vi bruger det imod smerter, og det er også det kunderne gør. Prisen på olien er så høj, så hvis man ville bruge det til at blive skæv, så er det billigere at købe noget hash.

Hvilke former for cannabis synes du fungerer bedst? (ex. i mælk, olie, chokolader osv.)

Vi lytter til vores kunder, og folk med kræft bruger pt. råolien, da de skal indtage meget store mængder, og de fleste andre kunder bruger chokoladen. Vi er ved at udvikle en lakrids, lakrids er rigtig god til at tage den meget grimme smag af cannabis.

Hvorfor mener du cannabis er et godt produkt?

Hvis man tager alle de fordomme, der er om cannabis og sætter dem op imod de bivirkninger, der er på den traditionelle medicin, så giver det næsten sig selv.

Hvilke tanker har du gjort dig ift. at producere og sælge cannabis som medicin?

Jeg sælger det ikke som medicin, jeg sælger det som kosttilskud, man må ikke kalde det medicin, når staten ikke har godkendt det.

Synes du der er forskel på cannabis og hash?

Det er ikke noget, man kan synes. Cannabis er en plante, hash er et produkt, man får, hvis man bruger en del af planten. Når vi producerer olien, så bruger vi hele planten, vi tager den når den er grøn, klipper den ved roden, granulerer den og hælder sprit over den.

Mener du alle kan bruge cannabis?

Nej der er jo ikke nogen grund til at bruge cannabis, hvis man ikke er syg, og da jeg ikke er læge (jeg er uddannet murer, tækkemand og bygningskonstruktør), så skal jeg ikke kunne sige, om denne plante kan have indvirkning på alle sygdomme.

Mener du cannabis burde være lovlig, og i så fald hvordan skulle det foregå?

Jeg mener, at folk skal have lov til at dyrke denne plante, som de dyrker kartofler.

Betragter du cannabis som farligt at bruge?

Alt overforbrug er farligt, hvis du lever af vand alene vil du dø, hvis du lever af cannabis alene, vil du også dø, og da det er en plante, som kan gøre en skæv, så mener jeg, at man bør indtage den med forsigtighed. Fordelen er, at man endnu ikke har fundet ud af, hvordan man kan begå selvmord med denne plante.

Hvad synes du er forskellen på at bruge cannabis som medicin og som rusmiddel, hvis du syntes der er nogen?

De der bruger cannabis, i stedet for den medicin som staten har godkendt, de har ingen interesse i at blive skæve, derfor har vi udviklet chokoladen, så folk meget nemmere kan dossere den mængde, de har brug for til at tage deres smerter og for at få deres appetit tilbage i forbindelse med kræft, uden at blive skæv.

Hvis folk vil bruge cannabis som rusmiddel i stedet for øl eller rødvin, så fint med mig 🙂

Det er dejligt du læser med, del gerne oplevelsen med dem du kender, du ved også synes dette tema er spændnede.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så får du at vide hvad der sker herinde, det vil gøre os meget glade hvis du signer up.

Denne blogpost er udgivet af BetterWing.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

75 thoughts on “Interview med en sælger af medicinsk cannabis.

 1. Hej….
  jeg har stærke ryg, nakke og skuldersmerter….. ville medicinsk cannabis hjælpe mig? og hvordan får jeg fat i det?
  Mvh Susanne

  • Hej.

   Jeg skriver til Jer i håb om, at i kan oplyse mig hvor jeg kan købe cannabis olie. Dette er på grund af jeg har en diskusprolaps og er på nuværende tid på morfin behandling og eftersom jeg har læst denne super interview så kunne det være dejligt andre alternativ behandling så jeg kan være fri for morfin og mange andre smertestillende medicin.
   På forhånd tak.
   Mvh
   Hafsa

   • Hej hafsa. Tjek modicklinikken.dk. Min mand er i gang. Det hjælper. Du kan se et link på you tube med Hanne Albert. Det hedder hun.
    Held og lykke

 2. Hej!
  Jeg læste meget om Cannabisolie, da min mor havde kræft. Jeg tog til Christiania og købte noget, men synes også, at det havde hverken den farve eller konsistens jeg havde vente mig.Det lignede ikke det, jeg havde researched på nettet. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle henvende mig, for at få fat i noget, Når jeg læste noget om nogen, der solgte olien, var de af gode grunde anonyme.
  Hvad går man, når man har brug for cannabisolie, ikke ved hvor man skal købe det og ikke har mulighed for at lave det selv?

  Hilsen, Aileen

 3. Har læst denne artikel-og da jeg har en del gigtsmerter ,og får morfin !
  så hørte jeg af en ven at man kunne få disse chokolader til at tage smerterne ???Dette er slet ikke for at blive høj-men for at trappe ned og ud af morfinen !Hvor køber jeg denne chokolade ?Og hvad koster den??
  Kan stoffet ses i blodprøver ???Skal snart på Gentofte og have taget blodprøver !!Vh.Henny Thomsen.

  • Hej Ingrid,
   vi sælger ikke cannabis, vi har bare bragt et interview med en af dem som sælger medicinsk cannabis.

   Mvh BetterWing

 4. Hej Har fibromyalgi og får en del stærk medicin (morfinlign. præ.) som jeg gerne ville være foruden men de gør at jeg lige akkurat kan arbejde. Hvad koster dine produkter? Mvh. Lisse

  • Hej Lisse,
   vi sælger ikke cannabis på BetterWing, vi har blot bragt et interview med en af sælgerne af medicinsk cannabis.

   Mvh BetterWing

 5. Jeg har en kær ven, kræftramt, som er interesseret i denne behandlingsform, men som ikke kan finde den rette olie..
  Kan i hjælpe?

 6. Min farfar har prostata, knoglekræft og en masse smerter. Han spiser næsten ikke. Hvor kan jeg henvende mig?

 7. Hej. Jeg er 45 årig mand der lider af nakke og rygsmerter. Jeg plejer at tage smertestillende inden sengetid, men har ondt hver morgen jeg vågner.

  Kan du hjælpe ?
  Vh. Per Sohl

 8. Hej ?
  Jeg ville blive såååå glad hvis jeg kunne få tilsendt en mail. Da jeg har sygdom tæt ind på livet og gerne vil vide mere.

  Mvh
  Sanne ☺️

 9. Pingback: Flere bruger cannabis til smertelindring | BetterWing blog

 10. Hej
  Nær ven er ramt at kræft og ønsker at opstarte cannabis behandling olie.
  Kan du hjælpe med oplysninger om hvor man køber den rigtige vare
  Mvh Mikael

 11. Hejsa

  Jeg vil meget gerne have tilsendt en mail også med nærmere info. Det er ikke til kræftbehandling, men smerter, angst og migræne.
  Mvh
  Jannie

 12. Hej med Jer
  Min mor på 82 har smerter i forb. bl.a.slidgigt. Efter at have læst artiklen vedr. Cannabis med Claus Moffe Nielsen, tænker jeg at cannabis chokoladen kunne være en mulighed. Hvad gør jeg lige….?
  Bedste forårs hilsener Anne

 13. Jeg har brystkræft med metastase, og RH kan ikke tilbyde mig mere mere behandling. Jeg vil blive meget glad hvis du vil sende min en mail.

 14. Hej

  Jeg har efter en del research fundet ud af cannabis olie og evt i choko form vil kunne hjælpe min far som slås mod en slem lunge cancer, men har svært ved og finde andet end cbd olie, ville gi min højre arm for et godt råd ?

 15. Hej.
  Super indlæg.
  Jeg har Morbus Bechterew gigt og har mange smerter.
  Kan det mon hjælpe mig ?
  På forhånd tak.
  Mvh.
  Henrik.

  • Hej Henrik,
   vi er glade for at du synes om indlægget 🙂 Vi kan desværre ikke svare dig på, om det vil kunne hjælpe dig, og må også pointere at det er ulovligt her i Danmark. BetterWing hverken fremstiller eller sælger cannabis, vi har blot fortalt om det.

   Mvh BetterWing

 16. Jeg lider af stærke smerter fra en kronisk nerveskade og af ovarie cancer med spredning.
  Ville gerne prøve cannabis oile for smertelindring og for kræft.
  Hvor kan jeg få fat i det?

  Mvh. Edith

 17. Hej
  Som mange andre her i tråden, har jeg også kun kunnet finde en ret ringe olie. Kunne I eventuelt også sende mig den famøse mail?
  ? Mikkel

 18. Hej,
  Meget interessant interview! Jeg har kronisk smerter i rygen, hofterne og knæ og overvejer at prøve THC olie. Jeg er bare meget utryk med at købe fra ukendte steder. Glæder mig til nyhedsbrevet, og evt. lidt godt råd.

 19. Hej. Kan I hjælpe mig med en mail til Claus som sælger cannabisolie? Eller oplyse mig hvordan jeg kan få fat i ham? Jeg vil gerne prøve det mod min migræne og jobbet jeg kan hjælpe min kræftsyge svigermor. Pft.

 20. Hej Betterwing
  Vil det være muligt at få oplyst, hvor man kan købe cannabisolie, har mange kræftsmerter og ville derfor se om jeg kunne blive bedre smertestillet.
  Jytte Dyring

 21. Har en nakke/ryg skade og har fået mange forskellige smertestillende præparater gennem tiden efter en bilulykke hvor jeg blev påkørt og fik piskesmæld og svær hjernerystelse. Min krop kan desværre ikke tåle nogen af de præparater jeg gennem lægen har forsøgt med og sidst fik jeg mavesår. Grundet samme tager jeg p.t. ikke nogen form for smertestillende men smerterne er så uudholdelige at jeg har meget svært “at bare være til” og sammen med f.eks ødelagt/fragmenteret nattesøvn føles mit liv helt ødelagt. Håber I kan sætte mig i forbindelse med nogen der producerer denne olie da jeg må forsøge noget andet jeg kan tåle og som kan tage, bare noget af de smerter jeg har. På forhånd tak.

 22. Kære Betterwing
  Jeg har en god veninder der lider frygteligt meget af migræne. Er det muligt at få til sendt mail add. til den gode chokolade.
  Mvh
  Larsen

 23. Hej Betterwing
  Jeg har en veninde der lider frygteligt af migræne. Er det muligt at få tilsendt kontakt til den gode chokolade ?
  mvh
  Larsen

 24. Hej, tak til Klaus. Hvordan kommer jeg i kontakt med ham? Har akut brug for olien til min far der har stærke smerter?

 25. Jeg har fået konstateret brystkræft ,efter 13 år uden sygdommen. Kræftceller i lungehinden. Vil gerne prøve cannabis olie, men ved ikke hvad sammen sætningen skal være af THC og CBD. Kan i vejlede mig . Håber i kan hjælpe mig.

 26. Kære BetterWing

  Det var rigtig interessant at læse jeres interview!

  Selvom artiklen efterhånden er lidt ældre, vil jeg gerne henvende mig alligevel og spørge om i kan sende mig en mail med mere information om behandling med cannabisolie og hvordan jeg kan komme i kontakt med producenten.

  Min mor har gigt og jeg vil gerne finde et alternativ til de stærke piller, med masser af bivirkninger, hun tager nu.

  På forhånd tak

 27. Min hustru har voldsomme gigtsmerter, vi har købt CDB-olier i dyre domme fra udlandet, men virkningen synes at udeblive, muligvis grundet lavt/intet indhold af THC – jeg kan se, at mange har fået sendt en mail fra jer – kunne det tænkes, at den indeholder noget interessant i den henseende 🙂

 28. Jeg har lungekræft og vil gerne tage cannabisolie herfor. Hvor kan jeg købe det? Har søgt på nettet men ikke fundet nogen.

 29. Hej kære betterwing.
  Jeg har et familiemedlem med en slem sygdom som gerne vil høre mere om CBD-olie og hvor det kan forhandles. Kunne jeg eventuelt få en mail tilsendt?

  Tusind tak for spændende interview.

  MVH
  Mette

 30. Hej.
  Jeg har hørt at CBO kan være godt i mange tilfælde af forskellige sygdomme.
  Hører også det kan hjælpe på depression,. Hvis det er muligt hvor kan man så få CBO som man ved er fornuftig kvalitet?
  Ved jo godt som mange andre man kan hente det på Christiania i København men man ved aldrig hvad der er i olien.

  Kan i hjælpe ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *