Interview med energiterapeut Susanne Ducinius

Dette er et BetterWing interview med energiterapeut Susanne Ducinius, hvor Susanne fortæller om hvad hun laver, samt hvorfor det er vigtigt med ens tanker og følelser, og hvor stor påvirkning det har på vores velbefindende.

Hvorfor blev du behandler?
Jeg blev behandler, fordi jeg selv har været udfordret med intense smerter, negative tanker, stress, manglende selvværd, tomhed og rigtig meget andet. Jeg havde svært ved at forholde mig til det, men da jeg er et nysgerrigt menneske, med stor interesse for at hjælpe andre, tænkte jeg, at der måtte være noget andet, jeg kunne gøre i stedet for at tage piller, som jeg absolut ikke havde lyst til.

Jeg har altid arbejdet med mennesker på forskellige måder, men det har mere været med de ydre ting, såsom vægttab i form at en slankemaskine og fysisk træning mm. Jeg gik i gang med en spændende rejse – ind i mig selv, og fandt ud af at tanker og følelser samt gamle overbevisninger, styrer vores liv, hvordan vi har det og hvordan vi reagerer på forskellige ting. En ny verden åbnede sig for mig, en verden hvor krop, sind og ånd hænger sammen, og hvor det at elske mig selv, er et must for at kunne have det godt og kunne være der for andre.

Billede af energiterapeut Susanne Ducinius

Billede af energiterapeut Susanne Ducinius

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor valgte du at arbejde med netop denne form for behandling?
Fordi når jeg går ind og arbejder med underbevidstheden, hvor alle vores gamle historier er, så er det meget intensivt. Er der en smerte, er der næsten altid en følelse og overbevisning, der giver smerten, det samme ved sygdomme. Jeg er imod symptom behandling, som medicin næsten altid er, den hjælper ikke på årsagen til smerten eller sygdommen, stressen eller hvad det er. Derfor er det vigtigt, at årsagen kommer frem og bliver fjernet.

Jeg har afprøvet mange redskaber på de mange uddannelser, jeg har været på. Jeg har prøvet dem på mig selv, jeg har finpudset dem og gjort dem til mine egne, og til den jeg er. De er alle meget effektive, og normalt kan en klient nøjes med 3-4 sessioner, før end de har det godt igen.

Samtidig har jeg ikke brug for at få deres livshistorie for at kunne behandle dem, jeg bruger min intuition og er i tæt samspil med universet, for at kunne få fat om roden på de største overbevisninger. Samtidig får jeg klienten til at fokusere, på det de gerne vil have i deres liv, i stedet for alle deres gamle historier og oplevelser. Det er en fantastisk måde at arbejde på – især for klienten.

Kan du forklare lidt mere om dine behandlingsformer?
Jeg arbejder primært med et forløb over 3 sessioner, hvor klienten bliver holdt i hånden under hele forløbet. Efter en snak kommer de på briksen, og jeg går i gang med at arbejde energetisk, for at optimere deres krop og energisystem. Derefter bliver de healet og får hjælp til at slippe alt det gamle. Jeg mærker i min egen krop, hvor deres blokeringer sidder, og jeg kan mærke, når de bliver opløst.

Jeg bruger min intention til det at gøre sessionen så effektiv som muligt, samtidig med at jeg får input omkring div. følelser og overbevisninger, jeg skal have fat i. Jeg arbejder meget mentalt, klienten ligger og slapper af på min briks, mange falder i søvn. Derefter får klienten en opgave, de skal løse derhjemme samt redskaber tilpasset dem, som de skal bruge mellem sessionerne. Meget effektivt forløb.

Jeg arbejder også med enkelte sessioner, hvis man lige vil prøve det af eller som led i klientens egen proces. Alt er meget individuelt og tilpasset den enkelte, men sessionen foregår altid ved, at klienten slapper af på briksen, mens jeg arbejder.

Hvilken slags kunder har du typisk?
Jeg har faktisk haft en hel del mænd med stress og afhængighed af alkohol og stoffer, men også kvinder/mænd der gerne vil have hjælp til at komme videre i deres liv, mange med dårligt selvværd og belastende oplevelser.

Hvilke slags behandlinger arbejder du oftes med?
Behandlingerne er meget individuelle, men alle med vægt på årsagen til symptomet og med udrensning i underbevidstheden. Jeg arbejder altid energetisk og med healing, ind i mellem bruger jeg dog intuitiv tapping og healing code, som er direkte kanal til underbevidstheden.

Hvordan ser en “normal” dag ud for dig?
Det er meget forskelligt. Jeg har ikke klienter hver dag, fordi jeg har brug for at blive ladet op, da behandlingen kræver megen energi fra min side. Hvis jeg har klienter en dag, har jeg højst tre klienter med min. en times afslapning mellem hver. Jeg går som regel en tur til fjorden for at blive ladet op imellem mine klienter.

Jeg vil godt yde mit bedste og være så effektiv som muligt, derfor har jeg valgt at gøre det på denne måde. De dage hvor jeg ikke har klienter, arbejder jeg med ideer til kurser, workshops eller foredrag samt digitale produkter. Jeg er også i gang med at skrive en e-bog over alle mine redskaber. Jeg kan godt lide, at hverdagen er forskellig, samtidig passer jeg også på mig selv.

Hvordan efteruddanner du dig?
Jeg er jævnligt på kurser, men jeg læser også en del. Jeg er i nogle netværk, hvor vi udveksler erfaringer. Det der giver mig mest er, når jeg eksperimenterer med energien, som jeg bruger – når jeg finder nye måder at gøre tingene på. Jeg elsker at udvikle mig og er stadig meget nysgerrig for at opnå ny viden. Jeg synes det er et spændende område at arbejde med.

Hvad er dit bedst råd vedr. behandling?
Mit bedste råd til dig, der gerne vil have en behandling er, at du er villig til at tage ansvaret for dig selv. Du skal bruge de redskaber du får samt have fokus på, hvordan du gerne vil have det. Det er vigtigt at lade være med at falde tilbage i de gamle vaner og lade stå til, på den måde vil du udvikle nye smerter, stress eller lignende. Det vil kræve lidt fokus fra din side, men du vil kunne gøre det – hvis du vil.

Vi er så glade for, at du har brugt din tid på at læse med i vores interview, hvis du har lyst til løbende, at høre om hvad der sker på bloggen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Dette bloginterview er lavet af Jesper Holme.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *