Interview med Lea Philip om stress, Access Bars og hvorfor hun er gået denne vej i livet

Du skal nu læse historien omkring Lea Philip. Hun er i dag behandler, men startede et helt andet sted, nemlig med en cand.merc inden for markedsføring og innovation og har siden 2009 haft hendes egen virksomhed, siden 2013 på fuld tid.

Under hendes kandidatgrad gik hun ned med stress, men fik vendt den stress til succes, hun var rimelig hård ved hendes krop, og nu arbejder hun bla. med at hjælpe andre til et bedre forhold til deres krop.

Hvorfor blev du behandler? Og hvorfor valgte du at arbejde med netop den behandlingsform?

I 2010 gik jeg ned med stress og efter ca. 1½ år, hvor jeg hele tiden var påvirket af stress, fik jeg øjnene op for nogle værktøjer, som gav så god mening for mig. Værktøjer til at give slip på alle mine holdninger og konklusioner om hvad jeg burde gøre, værktøjer til at give slip på min stress og åbne op for mulighederne i livet.

Jeg begyndte at bruge værktøjerne hver dag og til alt, og efter ca. 14-30 dage var jeg helt frisk igen og var ikke mærket af min stress. Den markante forbedring gjorde, at jeg undersøgte mere omkring værktøjerne og fandt ud af, at der også hørte forskellige behandlingsformer til, som jeg blev uddannet i og begyndte også at uddanne andre.

Det gik lige så stille op for mig, hvor mange anvendelsesmuligheder de havde, og hvor stor en forskel det gjorde i folks liv, hvorfor jeg valgte, at det var det, jeg ville bruge mit liv på. Jeg vil gerne dele værktøjerne med alle, der kan have gavn af dem.

Se et interview med mig om netop denne rejse her: http://familiekanalen.tv/?portfolio=fra-stress-til-succes-lea-philip-lang-version

Lea Philip behandler i bla. Access Bars

Lea Philip behandler i bla. Access Bars

Kan du forklare lidt mere om din behandlingsform?

Jeg tilbyder og underviser i flere forskellige behandlingsformer, én af dem hedder Access Bars. Det er en behandling, der ved blid berøring på forskellige punkter på hovedet frigiver tanker, holdninger og konklusioner, der begrænser dig i din hverdag. Behandlingen er super god ved tankemylder, stress, depression m.v.

Derudover tilbyder jeg et længere forløb: ”Bliv Ven med din Krop”, hvor jeg tuner mig ind på din krop og finder frem til den eller de behandlinger, der vil skabe de største ændringer for dig. Her er der både samtaler, behandlinger samt lydfiler og videoer.

Her guider jeg dig til at skabe et skønt og omsorgsfuldt forhold til din krop uden fordømmelse og restriktioner. Se mere her: www.Bliv-ven-med-din-krop.dk

Hvilken slags klienter har du typisk?

Da jeg både tilbyder behandlinger selv, men også uddanner andre behandlere har jeg mange forskellige typer klienter. Jeg har både dem, der selv er gået ned med stress, gerne vil skabe et skønt forhold til deres krop, eller gerne vil have mere selvtillid og selvsikkerhed, samt dem, der gerne vil kunne bidrage med det til andre.

Hvilke slags behandlinger arbejder du oftest med?

Den mest udbredte behandling jeg arbejder med er Access Bars. Jeg tilbyder uddannelse i denne behandling ca. 1 gang om måneden. Det tager kun 1 dag at blive uddannet behandler, og jeg holder kurser over hele landet.

Derudover er jeg uddannet og uddanner andre i ca. 40 Access Body Processer, som har hver deres fokus, såsom at frigive traumer, fastlåst energi m.m. i kroppen, eller åbne op for mere fleksibilitet og glæde i kroppen og i hverdagen.

Hvordan ser en “normal” dag ud for dig?

Der er ikke rigtig noget, der hedder en normal dag for mig. Nogle dage behandler jeg, andre underviser jeg, eller holder foredrag, og andre igen arbejder jeg med markedsføring, regnskab og alle de andre administrative opgaver på computeren.

Hvordan efteruddanner du dig?

Jeg deltager jævnligt på forskellige kurser, både med direkte reference til det jeg arbejder med, men også nye behandlingstyper. Jeg elsker at lære nye ting, som virker. Senest har jeg deltaget på et Kinesiologisk Afbalancerings kursus.

Hvad er dit bedste råd vedr. behandling?

Der er ingen, der ved mere om dig, end du gør. Vælg en behandler og en behandlingstype, der tiltaler dig.

Lea er oprettet på BetterWing og du kan se hendes profil her.

Blogindlægget er forfattet af Jesper Holme.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *