Interview med Susse C. C. Persson om Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en behandlingsform som mange har hørt om. TV 2 har bl.a. testet metoden for at se, om der var hold i den. Du kan se indslaget her – Tankefeltterapi på TV2

På BetterWing er vi heldige også at have tankefeltterapeuter. En af dem er Susse C. C. Persson, der her bl.a. fortæller om hvad Tankefeltterapi er, hvorfor det er så effektivt, hvilke tilstande det især er godt imod og hvordan en typisk behandling foregår.

Susse C. C. Persson

Tankefeltterapeut Susse C. C. Persson

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?
Jeg er oprindeligt kontoruddannet. Ud over mit daglige arbejde som Salgskoordinator, har jeg min praksis i det indre København, hvor jeg anvender Tankefeltterapi, men også hypnose. Jeg er certificeret Tankefeltterapeut og NGH certificeret Master Hypnoterapeut. Jeg har arbejdet med Tankefeltterapi i over 12 år og hypnose i mere end to år. Derudover er jeg certificeret Life Coach og også uddannet som Reiki Healer.

Hvorfor har du valgt at arbejde med Tankefeltterapi?
Jeg elsker mit arbejde med Tankefeltterapi. Jeg ved selv på egen krop, hvordan det føles at have haft angst, og hvor hæmmende det er for ens liv at have det. Jeg har oplevet mange andre af de ting, mine klienter kommer med, og da jeg selv har været der, føles det meget nemmere at hjælpe dem, og de kan klart mærke, at jeg ved, hvad de forsøger at forklare og fortælle mig. Jeg har en rigtig god forståelse for, hvad det er mine klienter kommer med, og er ofte i stand til at sætte ord på deres tanker og følelser for dem, da det nogen gange kan være rigtig svært, når man ikke har det så godt. Angst er så hæmmende på så mange områder af ens liv, og det har det med at sprede sig som ringe i vandet. Jeg plejer at sige, at hvis angst eller andet hæmmer dig i at gøre noget du virkelig gerne vil, så skal man gøre noget ved det. Det er så fantastisk befriende, og føles så godt, at se hvor hurtigt og effektivt mit arbejde med Tankefeltterapi virker. Jeg kender ingen andre tilgængelige behandlingsformer, traditionelle, komplementære eller alternative der kan siges at have den samme succes, hastighed og fuldendelse.

Hvad er Tankefeltterapi?
Tankefeltterapi også kaldet TFT, er en revolutionerende unik og hurtig terapeutisk teknik, der kan bruges til behandling af mange forskellige ubehagelige tilstande, og det er både fysiske og psykiske. I tankefeltterapi anvendes der udvalgte akupunkturpunkter (meridianpunkter). Disse punkter stimuleres med lette tappe/bankebevægelser, mens klienten aktivt fokuserer på symptomet eller den ubehagelige tilstand.

TFT blev opdaget og udviklet af Dr. Roger Callahan, som er en af USA’s ansete og erfarne kliniske psykologer gennem 50 år. Han var en af pionererne inden for hypnoseforskning i USA og har hele sit liv været optaget af at finde nye, mere effektive behandlingsmetoder i forhold til psykiske problemer.

Callahan begyndte at interessere sig for kinesiologi, hvor han arbejdede med kroppens energibaner. Flere af hans forsøg viste, at de fleste former for emotionelt ubehag kunne helbredes, hvis han i den rigtige rækkefølge bankede på bestemte steder på kroppen

Hvilke tilstande kan man afhjælpe med Tankefeltterapi?
Tankefeltterapi kan anvendes til alle former for ubehag, både af følelsesmæssig og fysisk karakter. Blandt andet:

 • Angst og panik – at give slip på angst og bekymring
 • Social angst
 • Angst for at tale til forsamlinger
 • Flyskræk
 • Tanklægeskræk
 • Angst for scanning og andre medicinske procedure
 • Højdeskræk
 • Alle almindelige fobier
 • Problemer i forhold til andre – at klare vanskelige mennesker
 • Misundelse, jalousi og “Kærligheds sorger” – ændre mønstre I forhold til andre
 • Evindelig udsættelse af problemet eller opgaven, at overkomme frygt og konfliktskyhed
 • Depression Tvangstanker og besættelse
 • Akutte traumer Vrede og raseri – kontrol af vrede mod egne børn
 • Sorg
 • Fysisk smerte – at håndtere kronisk smerte eller sygdom
 • Vaner i forbindelse med afhængighed
 • PTSD – Post Traumatic Stress Disorder
 • Sceneskræk,
 • eksamens angst eller nervøsitet ved interview
 • Selvudslettende adfærd – manglende selvsikkerhed
 • Irrationel skyld
 • Bedre selvværd

Hvilke problemer møder du typisk i din klinik?
Jeg møder alle typer mennesker og mange forskelligartede problemstillinger. Ofte er det angst, angst for alle mulige forskellige ting. Angst for fysiske ting, edderkopper, nåle, flyskræk, eksamensangst. Men også mange andre følelsesmæssige ting som socialangst, dårligt selvværd, eksamensangst, følelsen af ikke at kunne slå til, manglende tro på sig selv, stress, dødsangst, uro og ja jeg kunne blive ved. I min gæstebog kan du selv læse meget mere om, hvad mine klienter har oplevet og fået behandlet hos mig. Jeg vil lade deres ord tale for sig selv:

http://www.slipdinangst.dk/G-stebog.html

Klara sagt den 01/18/2015 15:47:00

Jeg bliver mødt med den varmeste hånd, af en varm sjæl, der var klar til at hjælpe med hvad end du dog har siddende og gruer. Der stod den generte pige, med intet mod eller tro på sig selv. Som blev efter første gang væltet, af lykke. Jeg forventede intet mindre end at jeg skulle have hjælp til, at “bekæmpe” min præstationssangst, som jeg egentlig var kommet for. Men Susse, med den helt perfekte måde at takle alle slags mennesker på, kan vende en psykisk tanke om på 30 sekunder. Hun formår at komme rundt om alle de følelser, der fylder i ens liv og har fuldt fokus på kun dig og dine tanker. Hun sætter ord på alle de ting, vi ikke selv kan forklare, og beskriver din præcise situation og rammer utroligt nok plet hver gang. Helt utroligt så afslappende og så meget hjælp, med egentlig så få værktøjer. Ingen tvivl om Susse er professionel, helt ned til fingerspidserne, og det kan nemt mærkes at hun virkelig brænder for at hjælpe andre. Tusind tak

Rakel sagt den 07/14/2014 18:03:00

Jeg var spændt på at prøve TFT, fra det første sekund jeg mødte Susse så følte jeg mig sikker og blev modtaget med en kæmpe smil og kærlighed, jeg har det ikke godt med ad møde nye mennesker og især hvis jeg skal snakke om mig selv, men Susse er utrolig jeg følte som at hun kender mig og jeg behøvede ikke at sige tingenge nogle gange hun vidste nøjagtigt hvad jeg følte og hun sætte de rigtige ord på mine følelser og mine tænker. Det var også sjovt at jeg var hos hende på grund af flyskræk men hold da op de ting hun fik frem hos mig og så smiler hun og siger men det tager vi os med nu og fjerner det ,,,havde ikke forestillet mig halvdelen af de ting vi snakkede om og hvordan hun fik mig til at føle kan jeg næsten ikke beskrive men jeg glæder mig til at flyve :o) de ord har jeg aldrig sagt højt og så smile, tusund tak Susse, når jeg gik fra dig så var jeg så letted at jeg huskede ikke hvor jeg havde parkeret bilen jeg smilede bare og til sidst fandt jeg bilen .o) når jeg kørte af sted græd jeg og ikke fordi jeg var ked af det men jeg græd af glæde og lettelse,, Tusund tak for det hele og jeg glæder mig til næste gang :o) kærlig hilsen

Lene sagt d. 25-03-2014 16:09

Jeg må erkende at jeg var meget skeptisk. Susse havde sagt, at jeg ville gå derfra med ro i kroppen, efter 30 år med uro. Det var vist at tage munden lidt for fuld, tænkte jeg. Hvad kan hun, som alle de andre ikke har kunnet……? Susse kan alt og mere til. Jeg overgiver mig :-D. Dette er begyndelsen på mit nye liv, og jeg kan ikke få armene ned af bar begejstring. Miraklernes tid er ikke forbi og det kan jeg takke Susse for. Jeg glæder mig til næste gang. Kærlig hilsen Lene.

Hvordan foregår et typisk forløb hos dig?
TFT er en meget effektiv metode til behandling af psykologiske problemer. En fuld TFT behandling varer normalt 60-90 minutter afhængig af problemet. En til tre behandlinger er almindeligvis tilstrækkelig til at behandle de fleste almindeligt kendte psykologiske og følelsesmæssige problemer.

Tankefeltterapi foregår konkret sådan, at jeg tager udgangspunkt i en samtale med dig om dit problem, ud fra hvad du har fortalt mig. Samtidig tapper vi på kroppens energibaner ligesom ved akupunktur. Vi bruger dog ikke nåle – men vi tapper let med fingrene på bestemte punkter på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som akupunktur meridianerne. Tankefeltterapi er en naturlig, medicinfri tilgang med hurtige resultater, uden smerter og helt uden bivirkninger.

Jeg beder dig ganske enkelt om at tænke på et aktuelt problem. Herefter skal du angive, hvor meget følelsen fylder på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er maksimum ubehag. Jeg guider dig i at tappe på en række specifikke steder på din egen krop i en bestemt rækkefølge. Efter behandlingen beder jeg dig igen om at tænke på problemet. Typisk vil du så sige, at du slet ikke kan tænke på problemet. På det tidspunkt er du blevet af med problemet og kan ikke længere fremkalde det oprindelige psykiske ubehag. Helbredelsen har således fundet sted.  Det fedeste ved Tankefeltterapi er, at det virker, uanset om du tror på det eller ej. Undervejs i behandlingen viser jeg allerede første gang, hvordan du skal bruge teknikken, og du får redskaber med hjem, allerede efter første besøg hos mig.

Når forstyrrelser i kroppens energisystem bliver behandlet med Tankefeltterapi, vil ubehaget blive mindre og i mange tilfælde helt forsvinde Du behøver ikke at bruge mange terapitimer for at nå ind til, hvorfor du har ubehaget. Du skal blot tænke på det og føle det. Det er en af de ting, der efter min mening og erfaring, gør TFT til en revolutionerende, unik, smertefri og hurtig behandlingsform.

Hvor kan man finde mere information om Tankefeltterapi?
Læs mere her på min hjemmeside: www.slipdinangst.dk
Her har du også kontakt info til klinikken:
Kontakt / tidsbestilling +45 20 14 69 71, efter kl 16

SlipDinAngst.dk
Klinik i Heart House
Amagertorv 14 B, 4 sal
1153 København K

Tak til Susse for dette interview. Susse er også oprettet på BetterWing, du kan se hendes profil her – SlipDinAngst.dk

Vi er meget glade for, at du læser med på vores blog. Hvis du løbende vil informeres, om hvad der sker på bloggen så meld dig til vores nyhedsbrev.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *