Lydfilsprogram skal hjælpe til bedre fødsel

Fødsel

Jeanette Briem har udviklet et lydfilsprogram, der skal hjælpe til en bedre fødsel.

For 10 år siden da jeg var gravid, voksede frygten for at føde, i samme hastighed som barnet i min mave….. Uanset til hvem jeg fortalte, “jeg er virkelig bange for at føde”, blev jeg mødt med: Der er mange der har gjort det før dig og overlevet…. Slap dog af, du kan ikke gøre det forkert….. Det skal gøre ondt før det bliver godt osv. osv. osv.

DET HJALP MIG IKKE!!!!

Efterfølgende er jeg blevet hypnoterapeut og blevet bekendt med forskellen på det bevidste og det underbevidste sind.

Det bevidste sind bruger vi til daglig og det er ca 10%., det var her folks kommentarer røg ind.
Det underbevidste sind er meget større, nemlig ca 90% og det er fremme når vi slapper af og gør klar til at sove bl.a.

DET skal fyldes op med “de rigtige ting”, som F.eks. MIN KROP ER SKABT TIL AT FØDE! JEG ER ROLIG OG AFSLAPPET! JEG VED INSTINKTIVT HVAD JEG SKAL GØRE, NÅR JEG GÅR I FØDSEL. MIN BABY OG JEG SAMARBEJDER OM EN FÆLLES OPGAVE. JEG HAR TILLID TIL MIG SELV OSV.

Præcis derfor har jeg lavet lydfilsprogrammet F-Ø-D!

F – for forberedende
Ø – for øvelser
D – for dagligt

Programmet består af 3 lydfiler.
* FØR FØDSEL – afslapning og teknikker.

* UNDER FØDSEL – som bringer dig i DIT perfekte fødselsmode. Krop og sind i harmoni.

* EFTER FØDSEL – hvor mor og barn finder hinanden og du finder tilbage i din krop.

LYDFILERNE SKAL HØRES NÅR MAN GÅR I SENG OM AFTENEN OG MAN MÅ GERNE FALDE I SØVN!

PROGRAMMET ER GENNEMTESTET SÅ DU KAN FØDE UDEN FRYGT OM MED RO OG KÆRLIGHED.

9 ud af 10 kvinder føler sig velforberedte og klar til fødslen. De har tillid til deres krop og dens evner. Og de får derfor en god oplevelse.

Når man er programmeret til at være afslappet, udebliver frygt-spænding-smerte-syndromet og fødslen går nemmere!!!

Nanna udtaler: Fantastisk at man som kommende fødende og mor, kan gøre det så nemt for en selv, ved at sove sig til at få en god og smertefri fødsel. Det er utroligt hvad ens sind kan formå, ved at lytte til en lydfil om aftenen i sin seng, og falde i søvn til Jeanettes dejlige stemme. FØD programmet har helt sikkert hjulpet mig.

Jeanette udtaler: Fantastisk program! Det havde helt den virkning jeg forventede. Vil til enhver tid anbefale FØD programmet. Jeg fik en fantastisk nem og hurtig fødsel, uden bristninger. Så jeg er dybt taknemmelig.

Vi er meget glade for, at du læser med på vores blog. Hvis du løbende vil informeres, om hvad der sker på bloggen så meld dig til vores nyhedsbrev.

Dette indlæg er lavet af Hypnoterapeut Jeanette Briem. Jeanette Briem er også oprettet som behandler på BetterWing, se hendes profil her – Din Hypnoterapeut V. Jeanette Briem

Vil du også være en del af BetterWing? Opret dig gratis og uforpligtende her – Tilmeld behandler på BetterWing

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *